Gastenboek

Mocht U uw ervaringen met anderen willen delen, wees dan zo vriendelijk om een reaktie in mijn gastenboek achter te laten.

Tour Pompei / oktober 2021

Hoi Effy, dank je wel voor de mooie rondleiding vandaag. Wel heel bijzonder om een Romeinse stad te zien die eigenlijk volledig gelijk is aan 2000 jaar geleden. Het forum, tempels, straten huizen etc. Wij hebben er van genoten.
Groet, Remo en Regina

Tour Pompei/ oktober 2021

Rondleiding gehad op 2 oktober door Effy. Geweldige ervaring, prachtig verhaal over de geschiedenis dat uiterst rustig werd uitgelegd. Alle hoogtepunten in pompei gezien en ook een stuk wijzer geworden :). Tevens geholpen en geadviseerd met het aanschaffen van entree tickets tot aan het parkeren. Kortom absoluut de moeite waard om hier een rondleiding te boeken. Effy nogmaals bedankt voor de mooie dag 😁.

Pompei/September 2021

Hallo Effy, wij willen jou nogmaals bedanken voor de hele mooie ochtend. Wij hebben heel veel opgestoken over Pompei en de verhalen er omheen maakten het bijzonder. Bedankt
Ragnhild en Rob

Pompei/September 2021

Vorige week hadden wij een 2 uur durende tour in Pompei met gids Effy en wat een ervaring! Effy weet zoveel van de geschiedenis af, maar kan er ook zo prachtig over vertellen dat je er beelden in je hoofd bij krijgt, de restanten van Pompei komen daardoor echt tot leven. Deze tour had zoveel meerwaarde, haar enthousiaste verhalen zullen we niet snel vergeten. Een lieve vrouw met een enorme kennis over Pompei, het was niet alleen een informatieve tour, maar het was ook gezellig. Een echte aanrader!
Yolande

Pompei/Juli 2021

Bedankt voor de mooie rondleiding door Pompeii Effy! Het was voor onze kinderen heel fijn om alle verhalen in het Nederlands te horen. Ze konden alles prima volgen en jij hield ze goed bij de les! Je wist ons de mooiste plekjes te laten zien en nam de tijd, wat heel prettig is in de Italiaanse warmte. Ons contact voorafgaand aan de tour verliep ook vlekkeloos, heel professioneel. Nogmaals dank!
Yolanda

Groepsreis eind december 2019

Onze 5 daagse groepsreis van 24 personen waaronder 5 kinderen die je voor ons hebt georganiseerd is uitstekend verlopen. Van de rondleiding in Pompeii, Sorrento en Napels (waaronder fietstocht) hebben we erg genoten met prachtig weer. Voorbereiding was uitstekend, excursies goed op schema, kortom: goed verzorgd en door ons allemaal erg gewaardeerd! Dank voor de goede organisatie!

Groeten van Pieter en Christina

Groepsreis 28 pers./ Oktober 2019

Een onvergetelijke 4 daagse reis achter de rug ! perfect georganiseerd! zeer stipt. Rekening gehouden met iedereen van de groep. Fijne mix tussen vrije tijd en cultuur . Ook dank aan de buschauffeur.
Een aanrader om Effy te boeken als gids,ze weet heel veel en kan dit ook boeiend vertellen. Het aanwezige zonnetje heeft het dan ook nog eens extra aangenaam gemaakt.
Nogmaals hartelijk dank !

Jaak en Jeannine

Pompei/ Oktober 2019

Een hele fijne gids die ik echt zou aanraden!!! Sterker nog ik heb haar website zojuist gedeeld met iemand die in 2020 ook naar Pompei wil. Ze weet heel veel en kan goed vertellen zonder dat het saai wordt. Het was hierdoor een zeer fijne middag. Ook heeft zij voor ons een retourtje Vesuvius geregeld erg fijn!!!
Groetjes

Michelle en Anne-Linde

Pompei/ Oktober 2019

Een goede gids is zeker een aanrader, Effy is enthousiast en deskundig waardoor wij met ons gezin een hele leuke en leerzame middag hebben gehad !!

Fam. Baars

Pompei/ Oktober 2019

Effy nogmaals dank voor je mooie verhalen in Pompei!
We hebben genoten.
Ook dank voor de ‘nieuwe’ tips. Morgen gaan we Napels in om ze te bekijken.
Dank en hartelijke groet.

Hetty en Peter

Pompei/ Oktober 2019

Nog bedankt voor de zeer leerzame en gezellige rondleiding en al je lieve zorgen.

Foekje

Pompei/Oktober/groeps rondleiding/ Okt 2019

Effy was echt een super leuke gids. Op een zeer leuke manier heeft ze de rondleiding gegeven door Pompeï. Onze groep heeft genoten en het is zeker een aanrader!

Dorine

Pompei/Capri/ Oktober 2019

Beste Effi, intussen zijn we veilig en wel thuis aangekomen . Hier enkele leuke kiekjes van onze fijne dag met jou op Capri.

Magda & Rudi

Pompei/ Oktober 2019

Hoi Effy,
We hebben het heerlijk gehad! Bedankt voor de goede zorgen.

Melanie

Pompei/ Oktober 2019

Bedankt lieve Effy… het was geweldig. Super leuk dat wij de tour op zo’n korte termijn nog konden reserveren.

Daphne

Pompei/Capri/ Oktober 2019

Thanks! Andrew and I truly loved our trips and our time with you—free to friend me on FB and see all our pics. Ciao!

Pompei/ Augustus 2019

Onze gids Effy heeft ons een hele fijne rondleiding in Pompei gegeven. Zeker aan te raden!

Joris

Pompei/ Augustus 2019

Lieve Effy het was een super uitstap. Je had onze kids helemaal mee, fantastisch gedaan, bedankt hiervoor.
Voor herhaling vatbaar !!!
Een echte toffe uitstap die veel te snel voorbij was !
Lieve Groetjes

Tanja

Pompei/ Augustus 2019

Pompei moet je zien met een gids. Zonder aanvullende informatie is het wellicht één van de vele sightseeings die je doet. Met een gids als Effy gaat het echt weer leven en wordt het een belevenis die je niet snel vergeet: informatief, enthousiast en gezellig.
Super bedankt !

Angela en John

Pompei/ Augustus 2019

Effy heeft ons een interessante rondleiding gegeven in Pompeii. Zij is vriendelijk en een enthousiaste verteller.

Anja

Pompei/ August 2019

Amazing Pompei experience
I had the most amazing Pompei tour with Effy, a very knowledgable guide, and funny at the same time, mixing a lot of information with some interesting anecdotes, that made the whole experience unforgettable. You’ll have a great time with her.

Mareta

Pompei/ Augustus 2019

Vriendelijke en goed geïnformeerde gids die twee uur lang boeiend vertelt.

Marije

Pompei/ Augustus 2019

We hebben met een gezin met twee dochters (12 en 15 jaar) de rondleiding gedaan. Rondleiding was zeer informatief met een ervaren gids. De gids heeft echt een meerwaarde. Ze vertelt details tijdens de wandeling dat het bezoek boeiend maakt.

I.B

Pompei/ Augustus 2019

Flexibel , aangepast aan de vragen en behoeften. Heel wat mooie plekjes gezien van het grote domein.

Saskia

Pompei/ Augustus 2019

Informatief, ook leuk voor kinderen/jongeren. Echt een leuk uitje voor het hele gezin.

Danielle

Pompei/ Juli 2019

Beste Effy,
Dank voor de fantastische rondleiding in Pompeï! We hebben er alle vier enorm van genoten.
Fijne dag nog en het allerbeste.

Jessica

Pompei/ Juli 2019

Bedankt Effy! Wij hebben een leuke en gezellige middag gehad in Pompei. Fijn ook dat je ons al vooraf informatie had gegeven over de bereikbaarheid.

Groetjes van Conny en de rest

Pompei/ Juli 2019

Bedankt !
Wij vonden het een leuke en boeiende dag, zowel de kinderen als wij hebben ervan genoten.
Groetjes van ons allemaal.

Vicky

Pompei/ Juli 2019

We hadden van te voren via telefoon al contact met Effy. Ze was er al toen wij aankwamen. Geweldige rondleiding met goed uitleg, ook over details die je anders echt over het hoofd ziet. Ze heeft ons, maar ook onze kinderen, ruim 2uur echt weten te boeien. Dank je Effy voor de topmiddag!

Annemieke

Pompeii/Juni 2019

Rondleiding Pompeii
Wij hebben met Effy een zeer goede rondleiding gehad,heel veel details en leuk verteld. Zeer aan te bevelen.

Tiny en Willem

Pompeii/Juni 2019

Rondleiding Pompeii
Effy heeft ons vakkundig uitgelegd hoe Pompeii is ontstaan. Alle verhalen uit de oudheid hebben de revue gepasseerd . Hierdoor begrijpen wij nu hoe Pompeii voor en na de eruptie is ontstaan. Ook de manier van leven in de oudheid is ons uitgelegd. Als je een gepassioneerde gids wilt hebben tijdens een excursie in Italië, raad ik Effy aan. Effy bedankt.

Stanley der Meer

Herculaneum/Pompeii/ Juni 2019

Perfecte gids voor kinderen.
Effy heeft mijn 11-jarige neefje en mij een hele dag rondgeleid in Herculaneum en Pompeii. Het was geweldig. Ongelooflijk hoe zij de jongen continu wist te boeien. De dag vloog voorbij en wij zijn veel wijzer naar huis teruggekeerd. Effy is een absolute aanrader! Effy, dankjewel! Opus visnet was het eerste wat aan het thuisfront werd uitgelegd.

Angelique

Pompeii/ Juni 2019

Pompei met kleuter.

Aangezien Pompei in veel gidsen wordt afgeraden voor kleine kinderen, maar het overal wel als een must see te boek staat, zochten we een mogelijkheid om wel met een 4-jarige een dagje Pompei te kunnen doen. We kwamen uit bij Effy die voor ons een mooie tour had uitgestippeld in het warme en drukke, doch inderdaad indrukwekkende Pompei. Onze dochter vond het ook super! We zijn na de tour nog naar het amphitheater gelopen en toen vertelde zij dat ze graag wilde dat Effy er nog bij was. Effy: bedankt voor de fijne tour!

Fam.van Houten

Pompei/Capri/ Mei 2019

Samen met Effy hebben wij prachtige dagen gehad in Pompei en Capri. Ze vertelde vol passie. Wij hebben hele gezellige dagen gehad. Van te voren hadden wij ook al contact met elkaar, zo krijg je dan ook echt zin in de reis. Ook onze bijzondere chauffeur Marcello heeft ons een prachtige tour gegeven langs de Amalfikust. Kortom een prachtig weekend om op terug te kijken. Wij bevelen Effy dan ook bij iedereen aan!?

Gr. Het vriendenclubje uit Volendam

Pompei/ April 2019

Wij hebben afgelopen week genoten van een rondleiding door Pompei van Effie. Onze kids(10&12) waren superenthousiast! En wij (dus) ook. Echt een aanrader. Dankjewel, Effie!

Sabine

Pompei/ April 2019

Ik ben heel blij dat we toch voor een rondleiding met gids gekozen hebben. Effy heeft Pompeii voor ons en de kinderen echt tot leven gebracht en ons de belangrijkste punten laten zien. Het was heel gezellig om zo samen door de stad te lopen, we hebben ons geen seconde verveeld. Het was ook heel prettig dat Effy een paar dagen voor de rondleiding contact zocht. Zo heeft ze ons goed geholpen met de keuze om met de auto of trein te gaan en heeft ze het bezoek aan de Vesuvius een stuk makkelijker gemaakt. Wil je een rondleiding in het Nederlands, ga dan zeker voor Effy!

Miriam

Pompei/ April 2019

Effy, bedankt voor de rondleiding. We hebben er van genoten. Mooie dag en succes met EffyTOURS.

Groet, Hilda, Gerard, Derek en Merel.Pompei/April 2019

Effy vertelde heel veel over Pompei en was heel gezellig. We hebben veel geleerd en een leuke middag gehad!

Helen

Napels/Amalfidrive/ April 2019

Onze vervangende leuke Nederlandstalige gids stond precies op tijd aan ons hotel en maakte er een perfecte wandeling van door het historisch centrum van Napels met hier en daar een toelichting. Effy eveneens een Nederlandstalige gids volgde alles constant op en gaf ons schitterende adressen van uitstekende restaurants door. Top, top, top. zelfs op onze latere uitstap naar op die dag het winderige Procida en de dag voordien zonnige dag naar de Amalfitaanse kust bleef ze ons vanop afstand volgen en gaf ze weerberichten en toestanden door. kortom zo een bedreven gids kom je weinig tegen! In Napels moet je verder kijken er is zoveel te ontdekken buiten de graffiti en drukte, helaas tijd te kort, dit is het echte Italië en topbegeleiding.

Guy

Pompei/ April 2019

Geweldige gids, die ook de kindjes
van 10 en 7 kon boeien.

Isabel

Weekend Napels/ April 2019

We hebben samen met Effy Herculaneum, Pompei en Napels bezocht. Het was geweldig. Een hele betrokken, gezellige en fijne gids. Door haar boeiende en duidelijke uitleg kwam alles tot leven! Echt top! Nogmaals dank Effy.

Els

Herculaneum/Pompei/ April 2019
Napels weekend

Thank you so much for making
our weekend so fun and interesting.

Monica ?☀️☕️?????

Pompei/ April 2019

We hebben een rondleiding gehad van Effy. We hadden een 2 uur durende tour geboekt, maar heeft ons bijna 3 uur rondgeleid. Ze was een erg gezellige gids en wist heel veel te vertellen. Echt een aanrader!!

Dorinda

Pompei/ Maart 2019

Dag Effy, bedankt nog eens voor de hele leuke rondtocht door Pompei. We hebben er alle drie van genoten. Ik stuur je meteen ook wat foto’s, moesten er nog op het ander fototoestel staan, stuur ik ze nadien nog wel door.

Steven

Pompei/ Maart 2019

Beste Effy,
Hierbij de foto’s die ik van jou getrokken heb in Pompei.
Nogmaals hartelijk dank voor de schitterende dag. De foto’s op insta komen er weldra aan.

Ann

Pompei/ Maart 2019

Effy weet precies waar ze het over heeft en je krijgt een veel duidelijker beeld van Pompei… dank je wel !

Ronald

Pompeii/ Maart 2019

Een waar plezier met deze gids een rondleiding te krijgen in Pompeï. Mijn kleinkinderen waren zeer tevreden met de gids die hun interesse wist te vangen met een degelijke uitleg die voor hen uiterst verstaanbaar was.

Frans

Pompei/oktober 2018

Dank je wel Effy voor je rondleiding door Pompei. Het was leerrijk en boeiend om je te horen vertellen over het leven in Pompei. Prachtig om te zien hoe heel wat verhalen en feiten zijn blijven hangen bij de kinderen… fantastisch ook dat je nog een \’beloofd\’ verhaal (over Spartacus) waar we niet meer aan toegekomen waren achteraf doorstuurde. Heel lief. Dank je wel! We kunnen ook aan iedereen aanraden om Nederlandstalige gids te nemen met jonge kinderen (10-12 j). Zo wordt het veel boeiender iedereen.

Kristien

Pompei/ Oktober 2018

Onze kinderen hebben echt genoten van de tour in Pompei. Effy heeft hun duizenden vragen over vulkanen, Romeinen, slaven, Pompei, condensatie in thermen,… enthousiast kunnen blijven beantwoorden. Het werd een topdag!

Amalfi/Pompei/Capri/ September 2018

Ervaring met Effy
Bericht Wij, groepje van 8 vrienden (4 echtparen van iets boven 65+) waren tweede helft september \’18 in Sorrento. Prachtige weer en dagen, dankzij Effy leuke dingen gedaan, gezien, gehoor, geproefd en perfecte tips van haar gehad. Met name stuurde ze ons \’s avonds naar prima restaurants. Effy is zeer zakenkundige en weet veel van de regio, Capri, Amalfische kust, Napels, Pompeï, etc. En niet te vergeten haar bijzondere troef \”Marcello\”. Deze gids/chauffeur moet je gehad hebben om een bijzondere tour met hem te maken. Effy heeft de gave om zich aan te passen aan haar groep zodat je je heerlijk op je gemak voelt met haar. Super een aanraarder !!!

Henk

Bedrijfsuitje Napels/Vesuvius/Pompei/Capri/ September 2018

Organiseer je een weekend Napels? Laat Effy je adviseren en gidsen. Wij hebben afgelopen september gebruik gemaakt van de diensten van Effy en we waren zeer tevreden! We hebben onder begeleiding van Effy de binnenstad van Napels, de Vesuvius, Pompeï en Capri bezocht. Het was een geweldig weekend! Ze had alles tot in de puntjes geregeld! Ze weet ook leuke eettentjes in de omgeving. Vraag haar en ze regelt het allemaal voor je!

Dave

Pompei/ September 2018

Hi Effy, Nogmaals hartelijk dank om ons woensdag door het prachtige Pompei te gidsen. Het was een super leuke ervaring en we hebben er heel wat van opgestoken, dankzij jouw vakkundige en professionele ervaring wat je met heel veel passie weet over te brengen. Ook de tip om de Amalfi kust te verkennen was super leuk. Zo zijn we via Vietri vertrokken tot Positano om s’anderdaags door te rijden naar Sorrento. Een hele hele dikke merci.

Groetjes Karin en Yanna

Herculaneum/Napels “panoramica”stadstour/ September 2018

Hi Effy,
M’n ouders hebben genoten vandaag!!
Nogmaals heel erg dank!

Groet, Diana

Pompei/ Augustus 2018

De rondleiding in Pompei verleden maandag was één van de absolute hoogtepunten van onze roadtrip door Italië. Effy is een fantastische gids! Zij neemt je mee doorheen de tijd en vertelt boeiend en leerrijk, Het oude Pompei komt zo tot leven en je hangt twee uur aan haar lippen…. het leuke is ook dat Effy een ongedwongen informele aanpak heeft en al snel krijg je het gevoel alsof je rondgeleid wordt door een vriendin. De kinderen en wij hebben allemaal genoten van de gidstour in Pompei met oprechte dank aan Effy!!

Ronnie

Capri, Herculaneum en Pompei/ Augustus 2018

Dinsdag capri bezocht met ons gezin samen met Efy. Wat een geweldige dag was dat. Veel uitleg gekregen van een zeer ervaren gids, prachtige dame Efy. Vandaag bezoek gebracht aan Herculaneum en Pompei met Efy aan ons zijde. Efy neemt de tijd om.uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Niets is haar te veel. Ze kent haar job door en door. Efy bedankt voor deze mooie 2 daagse. Je bent de beste gewoon.

Xxx Nathalie, Ronny en Robin

Pompei/ Augustus 2018

Onze gids Effy deed dat erg vlot en aangezien we met onze 4 kinderen waren, deed ze het eveneens op kinderniveau alsook voor ons. Heel correct, netjes op tijd. Heel informatief en plezierig. Leuke anekdotes! Zeker om aan te raden aan anderen!

Yann

Pompei/ Augustus 2018

Effy is zeer deskundig en heeft ons alle hoogtepunten van Pompeii laten zien.

Wouter

Pompei/ Augustus 2018

Onze gids Effy bracht Pompeï voor ons echt tot leven. Veel leuke details die gingen over het leven van toen. Dank daarvoor.

Barbara

Pompei/Napels/ Aug 2018

Dag Effy, dank voor de super fijne dag . Wij hebben ongelooflijk veel opgestoken over pompei en Napels . Je bent enorm bevlogen , energiek en hebt veel kennis . Daarnaast hebben we veel over het gewone leven in Italië geleerd. Top!

Hartelijke groet Bart , Conny , Giel en Max

Pompei/ Juli 2018

De uren met Effy waren heel aangenaam. Naast dat zij een aardige dame is, wist zij ongelooflijk veel te vertellen over Pompeii in onze eigen taal. Voor zowel jong & oud was het een geslaagde rondleiding.

Marjolein

Pompei/Herculaneum /Juli 2018

Hi Effy!
Nogmaals bedankt voor de leuke dag! De overwinning van de duivels was slechts de kers op de taart ?

Dennis

Capri/ Juli 2018

Effy was an amazing tour guide.

Effy, Thank you very much for the champagne at Basilica. It was a wonderful way to celebrate my birthday. And we loved your suggestions for the Basilica and Prima Vera.
Thank you for a great day and evening.

Amy and Louis Lettes

Napels, Pompeii/ Juni 2018

Bezoek Napels en Pompei

Dag Effy,

Je hebt onze groep van 7 Nederlandse vrienden onvergetelijke dagen bezorgd met je verhalen over zowel vroeger als nu bij de stadswandeling, bezoek Vesuvius en Pompei en tot slot het archeologisch museum in Napels. Wij waren allemaal erg onder de indruk van wat we zagen, vooral ook door wat jij erover kon vertellen. Daarnaast was het ook nog eens plezierig om je in ons midden te hebben. Graag tot een volgende keer!

Hartelijke groet, Harm

Pompeii/ Mei 2018

Beste Effy,

Vandaag zijn we hier weer begonnen met school/werk. We kijken terug op een heerlijke meivakantie met Pompei als 1 van de highlights. Dit mede dankzij jouw boeiende uitleg over dit stuk geschiedenis van Italie. We hebben genoten. Nogmaals bedankt!

Groet

Afra van der Vossen

Pompeii/ Mei 2018

Wat hebben wij met onze groep van 18 jongeren genoten van Effy als gids. Ze dacht vooraf goed mee, reageerde snel op al onze vragen. Gaf ons een hele goede impressie van Pompeii, regelde een heerlijke lunch en een bus die ons naar de Vesuvius bracht en vervolgens naar het hostel. Een hele mooie ervaring en chapeau voor Effy!

Wijnanda van Engelen

Capri/ April 2018

Leuke dag gehad in Capri met ons gezin en met onze gids Effy. Ze kent het reilen en zeilen en wist ons vlot door het eiland te gidsen. Erg aangenaam. Handig om met een Nederlandse “local” alles te bezoeken. Leuke plekjes bezocht en prachtige panorama’s. Zeker en vast een aanrader !!

Bob Vanden Broecke

Napels – Pompei – Wijnboerderij -Sorrento – Amalfi/March 2018

Liebe Effy,

wir sind gerade nach Hause angekommen.
Die Zeit, die du mit uns verbracht hast, war wirklich schön 🙂
Du hast uns sehr viele interessante Geschichte erzählt und schöne Plätze gezeigt.
Du machst deine Führung nicht nur sehr professionell aber auch mit ganzem Herzen und viel Freunde.
Wir danken Dir noch mal!
Schöne Grüße
Maja & Hendry

Pompeii / March 2018

We booked a tour to the Amalfi coast, our driver recommended us to visit Pompeii as well. We were glad we did. Effy gave us a true insight of the Pompeii life in roman times.

Sue Green

Pompeii, Vesuvuis en Wijnboederij / Februari 2018

Effy, onze gids.
Donderdag 15 en vrijdag 16 februari, hebben we met Effy een Napels stadswandeling, een rondleiding door Pompei gehad en een bezoek aan de Vesuvius gedaan, aaneensluitend een voortreffelijke lunch bij een wijnboerderij genuttigd. Ons groepje bestond uit 15 collegas die Napels als bedrijfsuitje gekozen had. Wat een bijzonder weekend. Afgezien van het tot in de puntjes georganiseerde uitje, heeft Effy ons op een, fijne, deskundige manier rondgeleden.

Paul Vossen

Pompeii, Wijnboerderij en Vesuvius / Januari 2018

Zaterdag 27 januari, hebben wij met 12 personen een rondleiding gehad met Effy als gids. We hebben een fantastische dag gehad. Effy kon veel vertellen, en we konden ook met haar lachen!!! We  hebben Pompei, een wijn boerderij en de Vesuvius gezien die dag. Helemaal top!!!! Aanrader!!!!

Irma Entius

Pompeii /October 2017

Sydney/ Australia

Effy Blume, her knowledge of Pompeii was outstanding we had 2 hours there, it was amazing

Napels en Pompeii, Oktober 2017

Twee geweldige tours met Effy. We hebben een 100% introductie van Napels gekregen en Pompei was zoals ik het me had voorgesteld.

Petra Wieringa

Napels en Pompeii, September 2017

Gezellige en leerzame rondleiding gehad in Napels en Pompeii van onze deskundige gids Effy.

Erik en Agnes

Pompeii, September 2017

Interessant maar tegelijkertijd luchtig. Aanrader.

Koen Michiels

Pompeii, Juli 2017

Zeer goede ervaring. Gids met kennis van zaken en de tour was perfect qua inzicht en lengte. Effy was een aangename gids.

Marc

Pompeii, Juli 2017

Effy als gids is echt een aanrader . Ze is super aangenaam en legt het op een spontane, leerrijke manier uit.

Anja

Herculaneum, Juli 2017

Effy leidde ons door het prachtige Herculaneum. Effy is een zeer aangename gids en wist al onze vragen te beantwoorden. Het was geen “rush” doorheen het domein, de kleinste details kwamen aan bod. Cultuur, wetenschap en een vleugje humor, zo moet het! Herculaneum is een echte aanrader en moet je na of voor Pompeï zeker bezoeken. Als je dan nog een Nederlandstalige gids als Effy treft is het zeker een succes. Thanks Effy voor de geslaagde rondleiding!

Fam. Bogaerts-Cnops

Pompeii, Juni 2017

Fijne overzichtelijke tour met een duidelijk verhaal. We werden erg fijn ontvangen door Effy en de communicatie weken voor de tour was erg prettig. Effy heeft ons ook nog verder geholpen met de Vesuvius tour en leuke tips gegeven.

Juliënne

Pompeii, March 2017

We were a family of five, the Pompeii tour with Effy was just excellent.
Now we got a clear idea what really happened, thanks to our knowledgeable guide.

Stan Carvalho

Napels, Pompeii Maart 2017

Fijn voor onze twee tieners en onszelf, zo’n rondleiding Napels en Pompei als introductie in deze wonderbaarlijke omgeving. Effy heeft ons twee fantastische hoogtepunten laten zien, met haar kennis en zeer prettige en boeiende manier van gidsen.
Groetjes

Chantal de Vijvere

Napels Januari 2017

Effy de gids heeft ons gezin, bestaande uit 5 volwassenen, een geweldige ochtend bezorgd door de zeer informatieve en plezierige wandeling door het oude Napels. Zij woont al vele jaren in de omgeving van Napels en heeft daardoor niet alleen een uitstekende kennis van de geschiedenis maar ook van het dagelijkse leven van de Napoletaan.

Harm

Pompeii Januari 2017

Wij vormden met onze volwassen kinderen een groep van vijf. Onze Nederlandse gids Effy heeft ons op een onderhoudende wijze professioneel en tegelijkertijd ontspannen rondgeleid door Pompeii. Deze wandeltour heeft in belangrijke mate bijgedragen aan een fijne week in Napels en omgeving!

Hendrik

Pompeii en Napels,  December 2016

Voor onze reis naar Napels hebben we contact gehad met Effy om onze wensen af te stemmen. Hierdoor was het mogelijk om de reis precies zo samen te stellen als we zelf wilden. Tijdens ons verblijf in Napels was alles erg goed geregeld, Effy was deskundig, enthousiast en altijd op tijd. Door Effy’s kennis van het land kan ze je naar de speciale, plekken laten gaan. Een super ervaring!

Frank der Meer

Herculaneum, December 2016

Ik was al enige tijd op zoek naar informatie over Herculaneum. Dankzij het deskundige gidsen werk van Effy hebben wij een werkelijk onvergetelijke tour gehad in Herculaneum

Monique de Swart

Pompeii Oktober 2016

Wij gingen op reis met Joost, onze zoon van 10, de juf op school had er al veel over verteld. Toch waren we wat huiverig om een tour te nemen. We kwamen er al snel achter dat Effy, boeiend kon vertellen, dus Joost heeft zich geen moment verveeld. Dank je wel Effy

Mijndert van de Weert

Capri, Oktober 2016

We hadden al veel gelezen over dit prachtige eiland maar voelden er niets voor om een groepstour te boeken. Deze privé Capri trip met de deskundige maar vooral enthousiaste, Effy als gids was net wat we zochten.

Saskia

Capri en Pompei, Augustus 2016

Alles prima en snel geregeld, echt afgestemd op onze wensen. We hebben twee super dagen gehad in Pompeii en Capri.Alles goed geregeld door Effy, zowel op Capri als in Pompeii. We ontmoetten Effy de eerste dag in Pompeii en de volgende dag namen we afscheid als vriend.
Zeer deskundig en enthousiast.

Bas en Ineke

Pompeii en Napels, September 2016

We kunnen Effy enkel maar aanraden. Het contact met haar verliep zeer snel en soepel, er werd rekening gehouden met onze wensen. Pompeii was druk maar Effy heeft ons zonder problemen de meest belangrijke spots laten zien. Napels, wat een karakteristieke stad, we waren echt blij dat we de beslissing genomen hebben om een Nederlandstalige gids te nemen.Wat een luxe ! Grazie Effy

Maureen de Groot

Napels en Pompeii,  Juni 2016

Prima ingespeeld op de wensen. TOP ! Veel over gelezen maar is toch anders als je het kan
vernemen van een lokale expert. Effy heeft ons deskundig en enthousiast gegidst. Ze is niet alleen een goede gids maar ook een zeer warme persoonlijkheid.

Caroline Martens

Pompeii en Capri, Juli 2016

Met een groep collega’s, 6 in totaal, hebben we enorm genoten van deze twee dagen, het weer, de cultuur, en de natuur. De onwijze enthousiasme en deskundigheid van Effy, op alle gebieden,
maakten dat we Napels met een extra stuk bagage verlaten hebben en dat was niet alleen
limoncello maar een hoop cultuur. Effy, je bent een schat !

Wanda Meyers

Herculaneum, Augustus 2016

Geweldige gids Effy en Herculaneum indrukwekkend !

Rob

Pompeii en Napels, Oktober 2016

Wat een fijne ervaring om deze vrij technische informatie in je eigen taal te vernemen ! Effy was zeer informatief en heeft ons op een deskundige en boeiende manier kennis laten maken met zuid Italië !! Geen woorden voor Pompeii.
Dank je wel !

Rinus en Annie

 
error: Content is protected !!
WhatsApp chat